21 Haziran 2019 Cuma

TRUSA

Amerikadan Ev Nasıl Alınır ?

 Amerika'da yatırım yapmanın en doğru yollarından biri gayrimenkul alım satım işlemleridir. Trusa bu alanda lider bir marka olduğundan, sizin adınıza tüm işlemleri yapabilmektedir. Amerikadan ev nasıl alınır sorusuna cevap vermek gerekirse, Trusa aracılığıyla alınır denilebilir.

 

 Amerikadan ev nasıl alınır sorumuza cevap olarak Trusa yetkilileriyle görüşülerek detaylar öğrenilebilir. Trusa'nın web sayfasından görüşme talep ederek, Amerikadan ev nasıl alınır ile ilgili aklınızdaki tüm soruları sorabilirsiniz. Yine web sitesinde bulunan bilgi kataloğu ile Amerika'dan ev alma, kira kazançları, fiyatlar gibi konular hakkında bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.

Amerikadan Ev Nasıl Alınır ?

Yatırım yapan kişi adına çıkan tapu, tamamen Trusa firmasının gözetimi altında olmakla birlikte Amerikada gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen kişileri de memnun etmektedir. Bu sayede Amerika'da yatırım yapacak ve gayrimenkul işlerine girecek kişiler yatırımlarında hem daha avantajlı olmakta hem de yatırım kolaylığını yaşamaktadır.


Trusa İle Amerika'dan Ev Almanın Avantajları

Trusa, Türkiye'deki yatırımcıların Amerikadan ev almak istediklerinde satın alma ve sonrasındaki yönetim (takip ve kiralama) hizmetlerinin tamamını sağlayan, avantaj dolu bir hizmettir. 2005 yılında Amerika'da kurulan Trusa, günümüzün emlak sektöründe, kiracıları garanti olan ikinci el ev satma işlemini gerçekleştiren tek firmadır.

 

 Bireysel müşterilerin dışında, aynı zamanda Türkiye firmalarının da kiracısı garantili olan ev satışı işlemlerini gerçekleştirmektedir. Kısaca Amerikadan ev almak istediğinizde, alım işlemleriniz başka firmalarla başlasa da, Trusa ile devam edebilmektedir. Tüm bu nedenlerden göz önünde bulundurulduğunda, güçlü bir alt yapıya sahip olan Trusa ile kiracısı garantili ikinci el ev alma, Amerikada yatırım yapmanın en mantıklı yoludur.

 

 - Alacağınız gayrimenkul evinizin tapusu sizi adınıza çıkar. E-mail ile kopyası size ulaştırıldıktan sonra, kargoyla orijinal tapunuz size ulaşır.

 

 - Türkiye'de alacağınız evin kira getirisinin yaklaşık 3 katını Amerikada yatırım yaparak, dolar hesabınıza alabilirsiniz. Ayrıca evinizi kiraya vermenizin Trusa ile garantili yolu var. Yazının Devamı Blog Sayfamızda Blunmaktadır.

 

Trusa İle Amerika'dan Ev Almanın Avantajları

Amerikadan Ev Almak için Tıklayınız.

TRUSA INVESTMENT MANAGEMENT İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres : Giz 2000 Plaza Maslak Mahallesi, Eski Büyükdere Cd. No:7 Ofis No:53-54 Sarıyer / İstanbul 34398 

Telefon : 0850 822 4707 - 0532 202 2400 

Web Adresi : www.trusa.com.tr   Mail Adresi : info@trusa.com.tr  

Amerika'dan Ev Almak için Tıklayınız.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder